CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Baby Luqman Breastfeeding

Friday, March 20, 2009

pictures mase kat bandung n jakarta

nie name tempat aku menginap mase kat bandung karang sutera
nie mase aku kat lcct sebelum berlepas sempat le berposing


nie si comel daniall

nie diambil kat katil baby mase daniall ditempatkan kat nursery


nie la baby daniall,weight mase baru born 2.98kg


Sunday, March 15, 2009

new baby born

salam...lame aku x update blog aku nie..nak cite le ckit aku baru dpt 1st anak saudara selasa yg lalu, happy x terkira rasanye..almaklum le 1st anak buah..namenya muhammad danial,selamat dilahirkan jam 6.11 ptg kat KBMC..alhamdullilah kedua2nya selamat..cuma hanya sabtu ptg baru doc bagi diorg blk supaya diorg btl2 ok.so kiranye 4 hari le jugak diorg kene tinggal kat hospital

Saturday, March 7, 2009

nie le sicomel2 yg menggamatkan rumah kg arwah nenek aku..

mase time kat strawbeery park.geram btl tgk strawbeery kat situ , rasa nak pluck je..tp x blh le

nie lagi 2 org yg tlg gamatkan rumah kg tome raye ...


busy week

salam...week nie rasanya mmg busy sikit...coz start yesterday aku kene duty kat stadium part stastistik sk rendah.tp nasib break 3 hari hehe.....sempena maulidur rasul, tueday sambung balik .cite pasal maulidur rasul tahun nie nak bagi tau le tema nye "wahdah pemangkin khaira ummah"penting nie coz x lama lagi sk lak nak sambung peringkat sk.confirm setiap class wajib masuk perarakan nanti.