CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Baby Luqman Breastfeeding

Tuesday, May 28, 2013

school holiday....

assalamualaikum......

waaa...tgk tajuk entri nie rasenye ramai geng cikgu2 skrg sedang bergumbira bercuti bersama family.....Ade yg tgh bercuti  ke pulau, balik kg, jalan2 o wat ever la...Tapi aku masih lg dgn budak2 UPSR  nie..dalam erti kate lain class tambahan le...

Di saat aku menulis nie, left 2 days je lagi nak menghabis kan class tambahan nie...sebelum mood bercuti nie bermule, aku perlu menyiapkan beberapa lg tugasan penting coz x mau terkeja2 bile bukak cuti nanti,..Fail2 panitia, fail PEKA  n each ade tugas lain....SAP dah selamat aku key in before cuti ari tu..so dah selamat satu...

Apa pun, aku kene banyak la belajar membahagikan mase...mane tak nye memanjang je busy...nak tulis entri pun ikut mood hehehe....baik mood ade le .kalau tak kim salam le nampaknye ....hai cik liza cik liza oiii....(gelak kat diri sendiri)

Weekend nie dah mule nak pack2 mane yg patut...hehehe..untuk ape nanti kite cite ye....coz off tuk  solat asar  dulu....