CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Baby Luqman Breastfeeding

Thursday, May 10, 2012

salam.....aduh pening kepalo den....mana tak nyer dah mule mark paper bi....hari nie akan terima lagi 4 paper tuk marking...minggu2 dekat nak cuti nie mmg busy ngan keje2...buku adb belum dibuka2 lagi....hi cik liza bile le nak start nie.....

mama yg busy....




mama yg busy hehehe......
bila xde keje nie le jadi nye......
baru anak sorang dah haru biru hehehe.....

Wednesday, May 9, 2012

3 bulan berlalu.......

salam....hampir 3 bulan aku tidak mencoretkan sesuatu di sini...keje yg  terlalu bnyak disamping dihambat masa yg tidak pernah mencukupi...tapi aku tetap bersyukur dengan lipah dan rahmant darinye...

Apa yg ingin aku kongsikan di sini adalah cite2 yg telah berlaku  hampir 3 bulan yang lalu.....

MAC.....aku sibuk dengan menyiapkan kertas ujian dan menanda paper...pastu lak kn cuti sekolah selama seminggu...apa lagi selama seminggu gak aku tidak berada di rumah.....dari hari sabtu aku ke ipoh disusuli pula kene bawa iris masuk wad seninnye....balik dari wad parking barang semula untuk berangkat tuk bercuti ke Pulau Langkawi....aku n family berada di sana hingga ke hari Jumaat...Dlm perjalanan ke sana kami sempat singgah ke rumah Uncle Fadh n Aunty Hasnie....balik dari langkawi kami sempat melawat Padang Besar..n kami bermalam kat Alor Setar coz esoknye kami pergi ke kenduri Iman kat sana......n Sabtu juga kami berangkat balik ke KL.....
Buka sk....aku mula sibuk  dgn latihan rumah sukan.....

APRIL....aku mcm  cikgu lain bertugas mingguan...dlm pada itu aku tetap sibuk dgn latihan rumah sukan....tp tengok la klau hujan lebat, aku ngajor le mcm biase.....bile difikir2 kan mmg susah btl nak latih bdk2 tahap 1 nie.....tp sbg cikgu kite kene gak kuat kan semangat melatih nye walau akhirnye kito pun letih same....
Alhamdullilah berkat kerjasama rakan2 seperjuangan akhirnya rumah KUNING telah menjadi JOHAN KESELURUHAN....syukur....disamping tu kami juga telah mendapat tempat ketiga bagi acara perbarisan dan JOHAN bagi hiasan rumah sukan.....
Apa pun tak lupe gak kami meraikan aniversary yg kedua weeding kami...alhamdullilah.....

MEI.....bulan  penuh dugaan....hehe mana taknye...bdk2 dah mule exam...pasni nie kene mark paper lak pulak....selain tu 16 MEI acara yg ditunggu2coz HARI GURU.....tahun lepas huhu x dpat sambut coz cuti bsalin..... dlm pada tu gak cuti pertengahan penggal akan bermula dalam bulan nie....harap2 berjalan lancar.....25 MEI aku akan menyambut hari lahir yg ke 33......insyaallah....
Okla....off buat sementara waktu....x tau ile lak aku akan mencoret pulak...harap2 x lame la hendak nye hehehe.......