CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Baby Luqman Breastfeeding

Tuesday, March 2, 2010

salam...hari ini emosi aku agak terganggu dengan kejadian yg berlaku pg td...rupenya lain negeri lain faktanye.siap nak rujuk kat bahagian tertinggi lagi..ape fakta dr negeri yg aku bawak ini x same ke????ape pun aku kene wait until 16 mac nie.ape pun yg terjadi aku mesti menyelesaikannye secepat mungkin.

balik je td..aku terus kat tempat satu lg utk rujukan n kepastian aku yg sebenar.aku mmg x [uas hati until aku dapat jawapan yg pasti. Sampai je kat situ, aku pun minta penjelasan.Pegawai tu siap cakap 'dia belajar kat mane?susah le macam nie!Akhirnye kate putus dicapai, dia bg aku suggestion.Aku pulang dengan rasa senang hati...walaupun pg td hati aku membengkaknye....