CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Baby Luqman Breastfeeding

Monday, April 27, 2009

kelab doctor muda

kusyuk mendengar taklimat sis mary
dengar betul2 cara nak jaga gigi

ceramah disampaikan oleh doc erlindawati
demonstrasi oleh petugas hospital jika berlaku keadaan tercekik...rasenya doc2 nie mesti lari cari cikgu jika betul2 terjadi hehe....

nie le bakal2 doc mase depan


mase lawatan kat wad 8a..wad kanak2

tajuk kursus yg dijalankan untuk kelab doc muda




salam, tanggal 17 april lalu 5 orang ahli kelab doctor muda telah dijemput menghadiri kursus pertolongan cemas di audotorium hospital selayang. sesi kursus telah dimulakan oleh doc erlindawati diikuti oleh doc susi delimawaty dan demonstrasi oleh petugas hospital..mereka juga dibawa melawat ke wad2 dan turut diberi penerangan oleh sissi mary berkaitan dengan penjagaan gigi.tgk le pic yg aku download nie begitu kusyuk mereka mendengarnye.....apa pun ksus nie tamat dalam kul 1 tgh lepas makan tgh hari kami bergerak pulang ke rumah




















Tuesday, April 14, 2009

saje je

guru rmh hang tuah ...yg lain x sempat nak posing hehe...
nie juara pbarisab rumah jebat gagah berani

posing sebelum btugas hehe...yg baju green tu mantan ketua rmh tuah cikgu shahfri


nie ms tgh tggu nak berbaris.kali nie dpt naib johan ok la 2....



salam, saje je aku nak coretkan ckit coz tgh boring tahap gaban...mana xnye dgn keje yg x abis2.....syukor aku dah abis belajor x le stress sgt klau tak mau bengong di buatnye..ye le mana nak siapkan assig. ngan nak siapkan keje kat school lagi....hehe nasib btl la aku nie ...apa pun aku nak cite le ckit pasal hoki nie..ye le dah le kene bt buku program tp maklumat yg nak kene isi langsung x lgkap n mbantu aku tension2.....nie dah hr tuesday lagi 2 hr je aku ada time nak kene siapkan mcm kejar date line plak hehe....nie lagi satu tgs kene bt siapkna backdrop 4 seminar keibubapaan yg bakal dilaksanakan sunday nie .....yg nie pun x sipak lg coz leader aku tgh ksus lak sok br balik...hrp2 sempat la siap kot..pas2 friday aku kene bw bdk doktor muda ke hosp selyang coz ada aktiviti tuk diorg..nanti le crite selanjutnya aku try masukkan apa yg berlaku n aktiviti apa yg dijlnkan..hr 2 aku x sempat nak mskkan pict. aktiviti yg dah blangsung nie br nak try mskkan hehe.....tgk2 le pict kat atas nie ye ......

Tuesday, April 7, 2009

berakhirnye minggu paling sibuk

salam, lame aku x coretkan sesuatu kat blog aku nie mane x nye terlalu buzy ngan persiapan hari sukan..rase macam nak lompat je mase hari sukan nie agar berlalu dgn cepatnya...alhamdullilah seselasi juga akhirnya...walaupun rumah aku TUAH dpt tempat kedua kira ok lah..nampak gayenye tahun nie rumah LEKIR berjaya mrampas kejuaraan keseluruhan tahniah diucapkan....bt semua ahli rumah TUAH kita lawan lagi tahun depan k hehe....