CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Baby Luqman Breastfeeding

Tuesday, October 19, 2010

oktober yg busy.....

salam.....terlalu lame aku meninggalkan laman aku nie...rs nye dah bersawang d buatnye hehehe.......Apapun pun kali nie klau nak d citekan terlalu byk sangat kot hehehe....almaklum le byk yg dah change kat aku nie....


klu tgk kat title aku nie mmg banyak yg nak dikongsi bersame..Antaranye bertungkus -lumus menyiapkan keje2 yg perlu memenuhi date line..preparekan student dgn final exam diorg...2 blm kira lg keje2 yg tah ape2 yg aku dah tangguhkan berkurun lame ...mcm lagu exits le pulak hehehe......



byk gak le laporan yg aku masih belum completekan...bulan nie antara yg menggembirakan "akhirnye kawin gak member aku siiwan hehehe....congrat ye....4 both of u...."'aku ngan member2 BBS yg berkesempatan g ke kenduri iwan kat trolak timur 10.10.10 ari tu...nak jg cite sebelum 2 ada lak pkhemahan kat sk...abis2 je prepare breakfast diorg aku cabut balik coz nak gi kenduri punye pasal hehehe.....(sory le pic x dpt disertakan ..klu nak tgk g kat fb i k....)


last week 16.10, aku sit tuk last PTK yg dah nak mansuh tahun depan...rs malasnye tp aku gi gak le...janji jawab.....hehehe....


insyaallah klau xde ape2 this week aku akan ke ipoh menghadiri weeding bestfriend hubby aku, fadh...x le jauh dr rumah makcik aku so kita org akan lepak kat situ je nanti...jimat skit klu x kene kuar budjet tuk hotel le pulak....



next week ingat nak ikut alang gi lumut ......tp tgk le dulu...