CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Baby Luqman Breastfeeding

Thursday, January 27, 2011

view from the sea



cantik x???
hehehe...
  • aku mmg suke ngan pemandangan mcm nie....

  • dpt menenangkan minda yg bserabut...

  • lagi pun nie aku amik dr images kat intenet...

  • blh lak nnti tampal dlm class...

Tuesday, January 25, 2011

ade ke patut

salam....

ape yg aku nak coretkan nie adalah rs x puas hati bile ade org hanye tau minta kite bt 2 n nie tp dia sendiri x patuhinye...


bendanye simple je...
sbg org ats kene ler tunjukkan contoh yg baik ckit
nie x...bdk br je terkial2 memulakan larian
awk lak naik kete terus je blk....
boleh jd contoh ke?????
  • bkn merungut..tp itu ler kenyataan nyer..sape pun malas nak cooperate ngan org mcm tu..
harap2 ia nyer kan jd peringatan wat aku..sampai

bile2 supaya bile dah terima tgjawab 2 wat ler betul2..klu x jgn jd org ats.....

ddk je jd sy yang menurut perintah ....

Monday, January 24, 2011

entri pertama 2011

salam...nie le entri pertama aku dlm tahun 2011....dah lame aku x mnulis ape2 kat cni.aku hanya byk melayari entri kengkawan sambil2 tu mencari resepi yg kot2 aku blh le bt hehehe.......
jan.bln yg penuh dgn kesibukan.mane x nyer, thn nie aku kene pegang class 4 venus, kene jd KP Sc, penyelaras ppsmi, mbantu guru spbt, ketua penasihat kelab doc muda, penasihat pengakap, rumah tuah, sukan olahraga n entah ape2 lg yg aku x ingat...(agak nyer ler) rs mcm dah abis disenaraikan...
first even thn nie ,merentas desa 26.1 (rabu).skrg diorg tgh giat bt latihan.takut terkezut lak otot bdk2 2 nnti klu xde latihan...
bln nie gak, my brother in law akan melangsungkan weding dia ngan org melaka, klu x silap org bukit beruang...so kirenye mmg busy giler ler...
29 hb nie lak ade mesy. agung pibg sk aku...kali nie nie aku kene tlg kak sha wat sijil pghargaan tuk semua ajk..
paling mdebarkan, this week dah genap 36 week 1 hari kandungan aku..dah x lame nak bsalin.td g check up ngan doc, kate nyer semua ok, tekanan darah, HB dah naik, air kencing sume ok ler...yg x ok ckit bab berat... naik lg ...smpai skrg aku nyer kasut dah x brp nak muat..rs br je beli awal jan ari tu....nasib le....
ape pun aku hrp sume nyer dlm keadaan slmt...brg2 ape yg perlu aku dah packing.....hope sape2 yg mjenguk kat blog aku nie doa kan aku slmt bsalin nnti...amin...