CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Baby Luqman Breastfeeding

Wednesday, October 24, 2012

salam aidiladha......

salam.....

Hari nie hari akhir persekolahan sebelum bercuti selama 4 hari ...sempena hari raya haji yang bakal disambt hari Jumaat nie....Student pun ramai yg  yg x datang...dah balik ke kg agaknye....student class aku je hanya 22 org je yg datang dr  36 org....Hmmm....keje2 sebelum sesi nie 2012 ditutup makin banyak...Semua nak kejar date line....hehehe....mcm keje opis le pulak....Aku  pun x terlepas dr date line yg perlu dipatuhi....Antara nye:-

  • siapkan Buku Adab....31st nak kene submit kat PK dah.....(ade gak guru2 yg belum siap tande class aku nie.....)mcm mane nak kira???alternatifnye...aku htr kat meje  diorg bg diorg cepat sikit perasan nye......
  • kene siapkan  laporan tahunan 2012 n perancangan untuk 2013.....pengerusi pun aku x jumpe , mcm mane le nak mintak ye......
  • collect buku teks....n bg buku teks tuk tahun depan......
  • nak kene pikir pasal jamuan class.....agak2 ape menu patut aku bg kat budak2 nie........
  • nak hantar surat kat GB, kalu boleh nak le ngajor belah pg.....lg pun aku dah lame ngajor  pagi.....bile tukar ke sini je kene ngajor petang...huhu.....
apa pun aku kene try jugak siapkan sume bende2 kat atas nie dengan segera.....