CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Baby Luqman Breastfeeding

Tuesday, June 28, 2011

bulan yg busy

assalamualaikum.....

sedar x sedar dah masuk bulan jun....maknenye iris pun dah hampir 4 month usia nye...
semakin banyak akal...dah pandai menjerit jika aku bangun dr dia...dengan papa pulak dia dah pandai sembang2...ntah ape yg d sembang aku x tau ler hehe....bahasa dia..mayby mengadu ape mam dia buat kot hehe...

dalam pade tu juga dah hampir 2 minggu sk d buka semula dr cuti ari 2...mcm2 aktiviti akan, sedang n yg tengah d buat ...aduh letih sungguh....

activity 4 july...

- latihan rumah every monday n wednesday
- class tambahan 4 year 6
- 2 julai nie ade larian 1 Malaysia
- sukan tara
- acara akhir pandang
- latihan perbarisan
- reasal penuh tuk hari sukan
- hari sukan 17 .7.2011
- gerak gempur tahun 6
- ujian negeri

banyak tul kalu nak dikira.....

harap2 sume activity di atas nie aku dapat laksanekan dengan jaya nyer huhu.....

Sunday, June 12, 2011

Wednesday, June 8, 2011

waiting 4 monday...

salam...

aku risau next nak start keje nie....iris aku hantor kat rumah nenek..tp yg merisaukan aku cara nak angkut dia dalam car seat nie...dah bebrapa try bawak kejap ok ler...pas 2 bile kete stop kat taffic light , dia pun mule ler bukak lagu die...nangis le..nangis ler...huhu....

Ya Allah, moga dipermudahkan aku membawak iris nanti...amin....

Friday, June 3, 2011

cuti yang tak berapa nak cuti....

assalamualaikum.....


tajuk entri yg x berape bagus...aku mule masuk mengajor leaps cuti bersalin pada timing yg x berapa nak bagus huhu....23 mei..bdk2 mule menduduki exam....kertas sc aku lak PPD letak pada hari khamis 26 mei...so aku ader sehari je nak mark paper tuk year 6..yang mane mark yr 6 nie kene bg kat guru kelas dalam cuti...


dulu ms bujang, blh ler aku berhempas pulas mark paper dengan pantas nyer...skrg bend2 sume dah turun pangkat..coz my baby lg penting...


jd nyer..skrg aku mark paper ikut kelapangan ms..n time tido iris ler..jd lambat ler siap ...


klu dulu sume keje aku ler yg siap dulu...skrg aku ler yg paling akhir...tp masih ikut due date...


even skrg aku still kene ngajor class tambahan yr 6...tp diorg dah bg waktu tengah hari...so xde ler aku terkejo2 nak ke class 2 nanti...