CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Baby Luqman Breastfeeding

Sunday, January 25, 2009

saje je



nie le minah2 perasaan yg amik gambar sendiri.....

yang comel n yg pakai baju pink colour tu anak saudara aku..cute tak? hehe...
nie dia hero cite aku milikmu zizan nin yg keje part time kat sk adik aku hehehe....

me n my sis

salam..nie pictures aku kat bb...
dr back adik aku, my mum, yang aku...in front lak aku n my little sis..

nie masa adik aku btunang tahun lepas ...tengah waiting sebelah rombongan lelalki sampai sempat le posing jap hehe...

me n my little sis
salam...

Tuesday, January 20, 2009

minggu 3

salam....wat sume yg menjengah blog aku nie...cite baru aku nak post gambar x dpt lak coz gambar lum sempat nak di download kat dlm thum drive

Wednesday, January 14, 2009

2nd week yg memenatkan...

salam.....this week memang memenatkan aku...mana taknye turun naik tangga dari blok A ke blok B setiap jam.....coz aku teach subject sc so banyak explanation aku kene bagi siap ngan example sekali tu....totally apa yg akubelajar mase kat oum tu memang help aku teaching kali nie...mana taknye mase aku ngajar year 3 ari tu x le banyak sangat melibatkan fact so banyak hands on so budak2 xle boring sangat..otherwise aku tetap happy ngajar this subject coz memang jiwa aku yg suka kpd fact tanpa ayat yg putar belit hehehe.......hopefully budak2 blh le paham apa yg aku bg tau kat diorg...takut bg tau byk2 kang ada yg pening amende le cikgu nie ckp...takut lak dikatakan syok sendiri nanti heheh......apapun this year aku teach all yr 4, 2 classes yr 5, memang penuh timetable aku hehe....k le ada masa nanti aku post picture sekali ....my sis dah nak blk nie aku just mencelah je nie kat laptop dia hehe.....

Sunday, January 11, 2009

mase raye


picture kat atas tu pak ngah aku dgn anak saudara n cucu2nye..mase nie kita orang tengah tunggu org lain yg belum siap untuk gi parit buntar...rumah makcik aku...biasa le kalau dah ramai2 tu mcm2 kerenah nak kene tunggu n layan hehe....
pictures bawah lak masa aku open house rumah kak tina...jumpa le kak sal n cikgu mazly family.mereka bawa adik kak sal sekali coz esoknye adiknye nak lapor diri kat tempat dia belajar...kat unisel kalau x silap...

time raye 08



salam....bt semua...nie la pictures aku time rate ngan family hari tu ...br sekarang dapat masukkan hehe.....

Wednesday, January 7, 2009

sesi 2009

salam.....bt kenkawan yg baca blog aku nie di ucapakn selamat kembali bertugas....first day keje rasa nak tercabut kaki aku hehe...mana taknya dari blok A gi lak blok B,pastu patah balik blok A, memang penat giler...
2nd day lak, suara aku hampir hilang dibuatnye. ..last2 aku gi la klinik dapatkan rawatan..keje jangan cakap le bertimpa2...sampa x tau le mane satu nak di bt dulu hehe...