CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Baby Luqman Breastfeeding

Sunday, February 28, 2010

last day in february

salam...hari nie 28hb adalah hari terakhir dlm bulan february..esok msknye bulan mac..ujian bulanan kali pertama diadakan..aku mcm biase le kene menyediakan soalan sc tahun 4.For this time aku pilih first topic untuk dimasukkan..

walaubagaimane pun aktiviti koko tetap berjalan sepeti biase hingga le kejohanan olahraga dilangsungkan pada 28 mac ini.Latihan rumah tetap berjalan....Aku pulak dah mulakan latihan untuk Kelab Doc Muda aku untuk persembahan bakat.Last friday hari tu aku dah buat skrin test untuk mereka yg berminat untuk menyertai pertandingan bakat.Konvesyen Doktor dh dijangka akan berlangsung awal april nanti..nampak macam lame lg tp bile dah ditolok dgn cuti sk nanti alamat x sampai dua je bdk2 tu berlatih..Nasib ade kak shahinaz yg turut same membantu...

bulan mac jugak le segala pertandingan akan berlangsung...next week dah dijadualkan sukantara untuk semua rumah...pas2 lak lepas cuti je terus diadakan raptai dan jugak acara akhir padang...

penghujung mac 28hb pulak kejohanan olahraga n sukaneka akan dijalankan di stadium MPS..

rasanye cukup le sampai di cni..next time aku masukkan any new story .....

Wednesday, February 17, 2010

bukit tinggi, pahang

kat menara taming sari


time eat

at rabbit park

naik beca coz dah penat jalan

baru turun dr menara taming sari

salam.....this time after chinese new year, aku n all family berehat kat bukit tinggi pahang lak..kali nie kami just pegi hari je....coz pg tu aku sempat le bawak my cousin n aunty ke kl ...diorg nak cari tudung mcm aku hehehe.....

kami bergerak dari selayang dlm kul 1 tgh hari..bukan apa lambat coz masak2 dulu nanti senang nak berkelah kat atas tu hehe...kami ke sana dgn 5 buah keta..kira mcm konvoi le jugak..this time aku x drive pun, tumpang je adik aku, so dapat le menikmati pemandangan kat jalan raya hehehe...

lepas je genting sempah, kami mule melalui jalan yang menaiki bukit, mase nie rs angin sepoi2 bahasa...sejuk je rsnye...sampai je kat bukit tinggi, aku dah nampak pemandangan yang menarik, angin dia pulak mmg best...kat situ ade botanical tea, nak menunggang kuda kene le tunggu giliran...tp kalau kat rabbit park..bdk2 boleh terus naik keldai yg ade kat situ..

kami rehat, makan n solat...x lame lepas tu kami pun turun semula..haa lepas tu kami bergerak menuju ke menara taming sari kat melaka....hehehe mmg advanture giler2...kami sampai kat selayang nie lebih kurang kul 2 pg...then sehari suntuk aku tido esok nye hahaha....coz penat sgt..
so korang layan le pic2 yg sempat aku upload kat atas nie hehehe...