CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Baby Luqman Breastfeeding

Wednesday, April 27, 2011

iris wat muka pelik...

dalam minggu nie aku dah try bg susu guna botol kat iris...first try pum dapat ler x sampai 1 0z pun..rs nyer 20 ml jer..huhu..tp aku teruskan gak usaha mgempam susu tuk my baby iris...


dah siap, my hubby ler yg tukang bagi..muler ler dia bt muke pelik..haha..di lueh2 ngan lidah dia...


kali kedua breastpump dapat ler 1 oz...kali nie my mother in law lak yg bg..pun same.dia main2 je ngan lidah puting tu...


kali ketiga bg aku lak yg bg coz dah xde org yg nak tlg bg dah..apa lg ...lg ler dia wat muke pelik...lastly nangis..agak nyer dia kate ape la mama aku bg kat aku nie huhu...


at least dia nak ler jugak minum klu org lain yg bg hihi....

Tuesday, April 26, 2011

berita yg menggembirakan...

ha..ha..ha....dlm aku kesedihan kehilangan..aku bersyukur kerna d berikan berita kegembiraan....yea..rezeki iris, aku dapat surat temuduga spp 13 mei nie tuk gred dg41 hoorey...seronok tul rs nyer...




alhamdullilah, pihak sk call bg tau aku dah dapat surat panggilan tu..so kene ler mule prepare ape dokumen yg patut seperti yg diminta dlm surat...antare nyer:-



  1. ic

  2. surat beranak

  3. sijil spm

  4. diploma n transkrp pendidikan

  5. ijazah n transkrip nyer

  6. rekod perkhidmatan kat ppd ( nie yg paling malas ..kene amik surat pmohanan dulu kat sk)

  7. pas2 surat2 yg kene download kat laman web spp

date nyer 13 mei 2011, ari jumaat , kul 7.30 pg..

Monday, April 25, 2011

minggu yg menyedihkan..

last week, aku n adik2 telah membawa my bonda g ke cameron highland bercuti..sempena lepas berpantang...memmg best g ramai2...al maklum ler kami g ngan sume baby2 yg baru lahir...damia alessya, hani fashiha n iris marissa...


tp balik je dr sane, adik aku yg sampei dulu bg tau rumah mak di masuki pencuri...habis sume barang2 berterabur dlm bilik...2 lap top, n duit rm 1000 habis kene kebas..


aku ler yg paling malang tu..duit aku yg aku simpan secara x sengaja hasil dr mgajar tuisyen lesap macam tu jer...


tuk menenangkan hati aku bagi tau diri mungkin bukan rezeki aku agak nyer...


tp dr tempat yg dimasuki, aku percaya nie keje bdk2 yg x de keje, tp nak cari duit mudah...bile suruh sk x bt btl2...dah xde keje mule ler memikirkan benda2 yg x betul...


moga mereka2 nie diberi hidayah..ke jalan yg benar....