CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Baby Luqman Breastfeeding

Wednesday, February 20, 2013

bile dapat Ketua yang......

assalamualaikum......

apa korang rase bile dapat KETUA yang.....
  • x friendly........
  • hanye bercakap bile rase kita  diperlukan.....tuk buat keje dia....
  • lebih suke kat guru2 lelaki.....
  • x pandai nak amik hati staff kat bawah dia....
  • muka masam jeee........
  • rase diri sangat bagussss......
  • dan lain2 lagi.........
mesti  korng rase tension kan......so same le macam aku..........
 
Ya Allah, mohon dipermudahkan urusan dalam menjalankan tanggunjawab aku ini.....aminnn.......

cabaran hari ini.......

assalamualaikum......

tak tau le macam mane aku nak mula kan entri kali ni......sebenornye hati aku rasa marah, tp x boleh nak dilepaskan.....so entri nie jadi pelepas rs marah tu......Ya Allah, hanya pada Mu aku memohon kekuatan...permudahkan setiap urusan dan tanggungawab yg diberi kan kpd ku....amin.....

tajuk kat entri tu hanye nak menyedapkan hati je......supaya aku berfikiran positif dalam menangani masalah nie......

cam nie, 2013 banyak tanggungjawab yang telah diamanahkan kepada aku, antaranye sebagai KP Sains dan juga KP kelab doc muda......jadi sebagai menjalankan manah yg dipetanggungjawabkan aku mule menyusun rangka n strategi yg berkesan untuk menaikkan nama sk.....

nak jadi cerita , dapat SU yg hanye pandai bercakap je.....tp bile bt keje , macam lagu Najwa Latif....kosong, kosong(lagu).....suruh butl minit x buat, suruh print cover x buat, susun fail x buat, jadi....ape patut aku buat....nak x nak aku jugak le yang  menyiapkannnye.....kalu cakap sume dia je yg btul....maybe dia ingat aku nie jenis suke menagarah agaknye......pleaseeee.......le aku bukan yg mcm tu ye......actually dah banyak aku dgr pasal dia nie, dr tahun lepas lg,,,,,mcm2 cite aku dgr, tapi bile dah jadi kat aku nie, akhirnye...aku sedar orang macam nie.....mmg wujud dalam dunia.....Moga akan terbuka hati nye memperbetulkan keadaan....dan kembali kepada niat asal...mengajar....jangan hanye tau mengkondem orang je.........
 
kalu kat FB nak BLOG tu jgn cakap arr.....macam2 diberitau nye........astaufirullahhalazim....minta aku diperi petunjuk olehNya.....amin......

Sunday, February 17, 2013

WXX...VERSION 2

salam....hari nie sambung pasal cite lepas.....mase amik MYVi 1.5 SE.....
 
Nak dijadikan cite ...kete tu pda asalnya nak amik no 551...tp lepas asyik x dapat je...my hubby decide tuk amik je no biase....aku x kisah pun janji cpat dapat..x daye rsnye nak bawak kete manual dahhhh.....
akhir nye WXX9061 my new car no.....
 
tp lepas hampir 2 minggu gak br aku dapat kete tuuu....
yg si penjual nie pulak , lepas satu satu dia mintak...
mana aku x geram, mase kita org datang nape le x bg tau nak salinan surat jual beli...
nie x,  dah kene datang dua  tiga kali.....
mase aku dtg dia xde la pulak....
nak jadi cite lagi, aku kate apesal la sengal nye x tinggal kan ape yg patut
aku sains kat dia punye kerani ke.....
nie x, aku baru sampai rumah, mintak aku datang balik ...
mau x berbulu........
 
lastly...aku dapat settle kan gak .....
ms datang tuk bagi salinan n tandatangan penyerahan kete lame, sedih gak aku.....
mana x nye , lame WPB9825 brbakti kat aku.......
ape pun WPB 9825 tetap dlm ingat aku..........

Saturday, February 16, 2013

new version......WXX

salam.....agak lame aku tidak mengapdate aku yer  blog nie, akibat kesuntukan mase huhu....hari nie aku nak  syer cite sikit.....almaklum le , tahun 2013 aku start ngajar pagi....so everday pepegi je aku dah kene kuar awal....tuk hantar   my little iris ke taska...n aku mneruskan perjalanan ke sk...first day , jem x yah cakap arr.....punye le teruk sampai  aku yg kuar 6.30 pun sampai dekat2 kul 7.30 hisss ......nyaris x merah punch card........keadaan berlarutan.....sampai  2nd week.....lebih kurang cam tuu....

oleh kerana aku membawa kete manual...jd nyer hari2 le aku mengeluh lenguh kaki.....akibat x boleh tahan...lepas di timbang tara aku ckp  kat my hubby nak tukorr  le kete.....mule2 mmg kene le hehehe......coz   dulu aku ckp mmg x mau tukor coz sayang kat kete tuuu......tp bile keadaan terdesak aku mmg dah x boleh tahan, ajak gak gi  tgk kete......

finally....3rd week aku ngajor pagi, aku booking le kete....brand same gak MYVI .....pilihan hati ku....cuma aku up grade kan  sikit 1.5 SE......

anak dah bangun.....next entri  aku cite pasal nak amik kete lak...