CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Baby Luqman Breastfeeding

Sunday, August 16, 2009

konsert nasyid

nie bgmbar dgn kump.wildan

dgn ina naim n her son
salam,lama gak aku x up datekan blog aku nie.x tau le keja ape yg banyak sangat sampai x sempat nak update blog hehe...kali nie aku nak cite pasal konsert nasyid yg aku gi smlm.memang ramai la jugak yg datang.aku ngan kak iza n anaty smpai dlm kul 8.30 kat dewan tu.first kita org jumpa ina naim ngan anak dia.mula2 aku x perasan coz orgnya sempoi je n mmg comel.tp dia tinggi sikit la dr aku.apa pun x tgk la gmbar yg aku upload kat sini.lagu2 yg dinyanyikan mmg best.konsert hbs kira2 jam 11 mlm.enjoy gak la....oleh sbb nak amik gmbar dgn diorg semua kene le aku ngan kak iza kene le tggu kejap hehe...