CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Baby Luqman Breastfeeding

Thursday, November 20, 2008

berangkat ke perlis

mlm nie nak berangkat ke perlis dengan mas..we all naik bus coz boleh tido hehehe....lagi pun jauh sangat x larat le nak drive jauh tu.........what ever aku baru abis packing barang dalam beg....entah apa2 aku bawa tup2 dah penuh satu beg.....semua benda aku nak masukkan....buku pun tak lupa coz mana tau ada time 2 read hehe....ye la tu macam yeye o je la....tak kisah janji aku bawa je ......
nak cite sikit bas akan bertolak jam 11 mlm, dari hentian duta....ingat gerak dari sini jam 10 .30 ok kot coz rasanye jalan pun tak jem...almaklum le mlm nie semua dah balik rumah masing2 hehehe...........apapun wait je la cite aku balik dari perlis sempena majlis kawin cik fatimah kita k....adios c next time.......

Monday, November 17, 2008

berakhirnya exam amali

dua hari yang memenatkan coz kene menghadirkan diri untuk exam amali.....lega dah berakhir dan yang last sekali...nak story skit first day exam we all semua salah tempat....pihak oum beri info yang bercanggah sikit....mana taknya tempat practical kat pusat asasi sains um...yang we all pegi kat faculty sains mana nak jumpa...hampir jam 9.30 baru we all dapat mendengar taklimat apa yang patut di buat...kira2nye la 10 pg baru dapat buat practical yang betul....apa pun yesterday punya abis early slkit la dari saturday...yahoo dah tak yah ada exam amali lagi pas nie hehehe......

Friday, November 14, 2008

sesi 2008 menutup tirai

hari nie hari terakhir persekolahan bagi sesi 2008, kiranya keja untuk tahun nie dah abis le....nothing yang menarik cuma tadi mengemas fail2 student ke bilik kaunseling...pastikan kelas bersih dan meja tersusun rapi....4 next year sekoalh berjalan dalam satu sesi....semua murid pagi ...kira i pun sama le.....

Wednesday, November 12, 2008

konvo angah kat utm skudai

masa nie tengah tunggu che ngah nak masuk dewan besar.....para graduan diarak masuk dengan paluan muzik ala2 johor hehehe.......diorang kene beratur ikut subjek msing2....seronoknye .....my turn already waiting next year hehehe......

desa water park

nie masa kat desa water park....sebelum mandi diorang kena buat ujian lencana renang terlebih dahulu......macam2 gaya ada....almaklum le semuanye juara kuang lentang.....

pelamin alang


nie le pelamin idaman alang.......green colour .... kira ok la tu coz sejuk sikit mata memandang coz hijau.....tapi bila dalam gambar memang nampak cantik ..... so sape2 lepas nie yang nak naik pemain bole le contact mak andam niee.....masa pasang pelamin nie i'm not here coz keja..so bila balik je tengok2 dah terpasang.....kalau x silap diorang pasang hari khamis, coz esoknya majlis nikah diadakan kat rumah...