CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Baby Luqman Breastfeeding

Wednesday, December 31, 2008

salam tahun baru 1430H/2009

salam.....bt semua yg kenkawan yg bc i punya blog nie diucapkan selamat tahun baru......moga2 dilimpahi rahmat dan keberkatan dariNya...Amin
nak cite le ckit coz 2 hr nie aku dah keje semula lepas kira2 berholiday le sebulan...siang td aku phstat aku nye RPT year 5 punye le lama....aku blk rumah hampir jam2...sempat le jumpa cikgu muin yg bertandang ke sk td...dia baru lapor diri kat sjktamil hehe.....sian member.......

Monday, December 22, 2008

@library oum

salam....hari nie aku buat cari maklumat tesis....suasana n kemudahan yg ada kat sini memang canggih giler.....ye la semuanye cari di hujung jari je...

Friday, December 19, 2008

movie cicakman:planet hitam

salam....2 day i want story le sikit pasal cite cicakman yang aku dah tengok hehe..........cite dia rasanya boleh tahan banyak betul aksi yg mencemaskan.......yg paling best mase dia lawan dengan rrama...memang real giler la...tapi aku rasa la cicakman nie akan ada sambung yg ke3 coz masa ending cite nis miss cheng 2 tersenyum2 macam ada agenda jahat di sebaliknye....entah le...apa pun kite wait n c je la ye......apa pun wat semua member2 2 gi le tengok cite nie memang best.......

Thursday, December 18, 2008

gambar

eeee...susahnye nak uploadkan gambar nie la......geram betul

Tuesday, December 16, 2008

adam pindah ke bb

salam....lama gak aku x up load aku nye blog nie...saje je coz tak enough time coz busy sikit mengemas rumah....last week tolong chik aku pindah ke bkt beruntung....kiranye tinggal kemas2 baju je masa aku tinggalkan rumah diorang semalam....hari pulak aku mengemas bilik aku yang penuh dengan pelbagai jenis buku...almaklum le pas nie aku x perlu le nak selongkar balik book2 yg lama2 tu coz dah abis study hehe.........gambar yg aku try masuk masa kawin tim tu x berjaya aku upload ke blog nie..x tau le pasal apa lak...by de way aku try lagi

Saturday, December 13, 2008

gambar2


Thursday, December 11, 2008

majlis kawin tim

salam....2 day aku nak cite le pengalaman ke perlis hampir 2 minggu yg lepas...we all arrive kat sts bus kangar lebih kurang jam 5 pagi...tim dtg amik we all n hantar ke tempat penginapan kita org..x jauh la dari rumah tim lepbih kurang 10 minit je...pagi tu kami tlg masukkan bunga telur....jam 4 ptg kepala aku pun dah sakit so aku ajak mas balik tempat penginapan...8.30 lepas isyak kami gi balik untuk menyaksikan majlis nikah jam 9 mlm....puntual gak la rombongan pengantin lelaki....kiranya jam 9.30mlm selamat la tim jadi isteri org...tahniah.......kami blk jam 11 mlm.. time 2 sleep....pg sok k iza call dia sampai kat tempat kita org......
lepas gi sarapan pg abg kak iza belanja,kami blk tpat pginapan n prepare g rumah tim lak....jam 12 kami sampai tuk temankan pengantin.....jumpa le si husna....selain tu kak pah n family, kak iza, zabri....tak penah hayat aku jadi pengapit pengantin...tu le first time aku kene jadi pengapit...hehe nak tergelak pun ada...mana taknye pengantin jalan laju betul, sampai kitaorang siap cakap perlahan sikit kat pengantin hehe....jam 2 kami blk ke tempat pginapan coz bersiap nak gi padang besar la pulak......time shopping laju je le hehe......
selain aku n mas, kak iza , anati n juru tunjuk jalan kami en zabri hehe.....dia le satu2nya kawan lelaki yang datang....yg lain hampes...hehehe....kami sampai jam 4 ..jln2 je coz benda2 tu blh dpat kat sini gak....yg bestnye boleh lak terjumpa idham dgn wife dia kat sane..apa lagi borak panjang le kita org.....kami blk dalam jam 7.... singgah kat kuala perlis mkn malam...pastu balik dlm kul 9 mlm.......
kami balik kl hari ahad naik bus kul 1.......dihantar oleh pengantin baru.....sayonara perlis ....

2 days yang memenatkan

salam....2 days yang memenatkan....aku nak coretkan kat sini betapa penatnya perjalan aku nie...sabtu lepas 6 dis, aku gi bagan datoh ...kenduri abg sham sunatkan syafik n aizat...punya la jauh...tobat aku nak gi lagi lepas nie...hehe......selang sehari masa raya aidiladha pegi pulak ke kuala medang kenduri aqiqah haiqal ...tp compare 2 perjalanan aku nie..kuala medang tak la jauh sangat ...kira macam balik kg la gak....aku ingat x payah la aku drive rupa2nya tak, kene drive juga coz abag sepupu aku tangan sakit coz mengecat rumah dia.....apa nak buat terpaksa la aku drive juga....apalagi...esoknya terus kene demam terkejut...orang kata demam urat hehe....mana taknye drive bw keta 2 hari berturut2....hehe....kul 11 mlm adik aku bawa gi klinik...akhirnya alhamdullilah sihat gak aku lepas kene telan berbagai jenis ubta doc berikan.....sampai naik payau la mulut aku nie....makan apa pun x rasa...rasa payau ubat je........adios c next time...

berakhirnya exam for final year...

salam...lama aku tak up date blog aku nie....lepas gi kenduri tim hari tu , aku prepare untuk exam lak....hampir 2 week berhempas pulas dengan buku akhirnya tanggal 2 dis..aku berjaya gak menamatkan paper terakhir aku.....alhamdullilah.....pas nie kene fikir nak siapkan tesis lak, penat jugak le .... tp x pe coz tesis nie x perlu gi class hehehe.....selamat sikit...

Thursday, November 20, 2008

berangkat ke perlis

mlm nie nak berangkat ke perlis dengan mas..we all naik bus coz boleh tido hehehe....lagi pun jauh sangat x larat le nak drive jauh tu.........what ever aku baru abis packing barang dalam beg....entah apa2 aku bawa tup2 dah penuh satu beg.....semua benda aku nak masukkan....buku pun tak lupa coz mana tau ada time 2 read hehe....ye la tu macam yeye o je la....tak kisah janji aku bawa je ......
nak cite sikit bas akan bertolak jam 11 mlm, dari hentian duta....ingat gerak dari sini jam 10 .30 ok kot coz rasanye jalan pun tak jem...almaklum le mlm nie semua dah balik rumah masing2 hehehe...........apapun wait je la cite aku balik dari perlis sempena majlis kawin cik fatimah kita k....adios c next time.......

Monday, November 17, 2008

berakhirnya exam amali

dua hari yang memenatkan coz kene menghadirkan diri untuk exam amali.....lega dah berakhir dan yang last sekali...nak story skit first day exam we all semua salah tempat....pihak oum beri info yang bercanggah sikit....mana taknya tempat practical kat pusat asasi sains um...yang we all pegi kat faculty sains mana nak jumpa...hampir jam 9.30 baru we all dapat mendengar taklimat apa yang patut di buat...kira2nye la 10 pg baru dapat buat practical yang betul....apa pun yesterday punya abis early slkit la dari saturday...yahoo dah tak yah ada exam amali lagi pas nie hehehe......

Friday, November 14, 2008

sesi 2008 menutup tirai

hari nie hari terakhir persekolahan bagi sesi 2008, kiranya keja untuk tahun nie dah abis le....nothing yang menarik cuma tadi mengemas fail2 student ke bilik kaunseling...pastikan kelas bersih dan meja tersusun rapi....4 next year sekoalh berjalan dalam satu sesi....semua murid pagi ...kira i pun sama le.....

Wednesday, November 12, 2008

konvo angah kat utm skudai

masa nie tengah tunggu che ngah nak masuk dewan besar.....para graduan diarak masuk dengan paluan muzik ala2 johor hehehe.......diorang kene beratur ikut subjek msing2....seronoknye .....my turn already waiting next year hehehe......

desa water park

nie masa kat desa water park....sebelum mandi diorang kena buat ujian lencana renang terlebih dahulu......macam2 gaya ada....almaklum le semuanye juara kuang lentang.....

pelamin alang


nie le pelamin idaman alang.......green colour .... kira ok la tu coz sejuk sikit mata memandang coz hijau.....tapi bila dalam gambar memang nampak cantik ..... so sape2 lepas nie yang nak naik pemain bole le contact mak andam niee.....masa pasang pelamin nie i'm not here coz keja..so bila balik je tengok2 dah terpasang.....kalau x silap diorang pasang hari khamis, coz esoknya majlis nikah diadakan kat rumah...

Wednesday, October 22, 2008

On The Way Ke Melaka...

nie masa tengah tunggu makan ....lapar giler tu.......

Monday, August 11, 2008

apekah?


sapekah depa??
this are all my friend....
from left is mas n right is tim
masa nie they all kene stay back kat tapak perkhemahan kat ulu yam