CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Baby Luqman Breastfeeding

Saturday, July 3, 2010

after 2 month

salam....lame btl aku x updatekan blog aku nie...mane xnye sebab pertama xde mase ..ke2 malas hehehe.....
aktiviti terbaru aku lepas bergelar mrs...nie tiap2 pg kene berulang dr ukay perdana ke bbs..mule2 rs aduh jauhnye ..tp skrg dah ok je le..nak x nak kene gak berulang....
ptg dlm kul 4 aku dah sampai kat uk nie untuk memulakan segala aktiviti termasuk le memasak, mengemas n mcm2 lg..rs mcm x cukup mase nak buat semua nie... klau dulu byk yg aku skip hehehe..ade mak n adik tlg skrg semua kene buat sendiri huhu.....
tp yg paling menyedihkan buat aku dua tiga hari nie selepas pemergian bapa saudara aku yg paling disayangi n paling rapat ngan aku dr kecik rabu lepas 30 jun..mase kak siti bg tau 2 aku mcm x percaya betul....aku call pulak rumah nak kan kepastian. ..coz ingat dlm 10 julai nanti nak le gi jumpe dia..tp hajat aku x kesampaian.....apa pun kita sedekahkan Al- Fatihah buat arwah semoga rohnye dicucuri rahmat amin.....
rasenye mood nak manaip pun dah xde nie...