CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Baby Luqman Breastfeeding

Sunday, April 13, 2014

cuti-cuti semalaysia 2013

Assalammualaikum.....

entri nie pun agak lewat aku uploadkan
kekangan mase huhu.....

last year punye cerita mase aku pregnant kalau x silap 10 bulan ...
tapi still ade hati nak berjalan2...
hehehe....
ini pun sebab ade kenduri kat perak so teruskan le perjalanan 
yang jauh itu 
dengan bercuti kan

so nie le pic2 nye.....
layan je le....



kat feri nak ke penang..tgk le aku hehehe....
nanti boleh tunjuk kat anak.....


iris n nenek n mok long....


kat bukit bendera......


kat sik kedah nie....
Ladang Anggur Tasik Beris



iris posing depan the giant anggur.......

with papa.....mase naik train gi Bukit Bendera


ini je yang saya tak takut kate iris.....

mase balik pulak kami singgah kat  Perak
tido semalam, then balik KL esoknye....

Itu le percutian aku tahun lepas mase bulan 12.....
Hope tahun nie dapat gi jauh sikit bawak baby Luqman......

44th days.....

Assalammualaikum.....

tadaaa........
alhamdullilah...
hari nie baru update my entri ...
coz hari nie genaplah 44 hari aku  berpantang...
happy sangat dan bersyukur akhirnya berjaya gak mghabiskannye....

so aku uoloadkan pic luqman sempena hari ke 44 nie....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


hehe....opps nampak ketiak lak.....



apa la mama nie kacau je nak tido.....
apa pun alhamdullilah.......saya dah boleh gi jalan2 pas nie.....