CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Baby Luqman Breastfeeding

Friday, September 6, 2013

Preparation ke Petrosains.....

salam....

Sekarang aku sedang  mengemaskini mane2 benda yang  tak settle lagi...tp rasanye aku dah conpletekan.Tinggal menanti hari je nak gi...hehehe....feeling excited....
 
Tp bile cite pasal dari mule mmg aku bersyukur sangat dapat menjalankan tugasan yang telah diarahkan oleh GB aku nie....coz dari mule contact org petrosais  until bt pembayaran sume aku yg uruskan.....alhamdullilah....

Malas nak cite, tp untuk merealse tension aku aku  nak tulis gak...Yele nak harapkan  org atas yg patut  bg peruntukkan, jgn cakapkan la menyakitkan hati.....dah lah dari mule buat paper work ambil kisah x kisah je....Aku masih ingat lagi cakapnye" haa , lepas nie bawak  jumpe guru besar ye " dah le lepas tangan, tanye pun tidak...Setakat duduk kat opis bukat game, FB beri arahan sume org boleh buat......Biarkan. Orang macam tu hanya Allah yang beri balasanNya.....Sekarang nie, Nampak je muke dia. aku buat tak Nampak je.....lantak ko le.....Orang buat program sibuk lak tu nak ikut......Mmm mmg orang takde perasaan  malu kot.....Hai dalam  banyak2 orang , ade gak orang yang mcm nie.....Ya Allah, jauhkan la aku dari bersikap sepeti itu...Amin......
 
Apa pun aku nak gi bawak budak2 Tahun 3 n guru Tahun 3 nie dengan hati yang happy je.....
Kepada orang yang sibuk tu, lantak dia le...
 
"biakan dia terjun dengan labu-labunye"
 
 
 
 
 
 
 
 
yeah...tunggu kami datang ye......