CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Baby Luqman Breastfeeding

Monday, April 25, 2011

minggu yg menyedihkan..

last week, aku n adik2 telah membawa my bonda g ke cameron highland bercuti..sempena lepas berpantang...memmg best g ramai2...al maklum ler kami g ngan sume baby2 yg baru lahir...damia alessya, hani fashiha n iris marissa...


tp balik je dr sane, adik aku yg sampei dulu bg tau rumah mak di masuki pencuri...habis sume barang2 berterabur dlm bilik...2 lap top, n duit rm 1000 habis kene kebas..


aku ler yg paling malang tu..duit aku yg aku simpan secara x sengaja hasil dr mgajar tuisyen lesap macam tu jer...


tuk menenangkan hati aku bagi tau diri mungkin bukan rezeki aku agak nyer...


tp dr tempat yg dimasuki, aku percaya nie keje bdk2 yg x de keje, tp nak cari duit mudah...bile suruh sk x bt btl2...dah xde keje mule ler memikirkan benda2 yg x betul...


moga mereka2 nie diberi hidayah..ke jalan yg benar....

1 comments:

Cikgu Nurin said...

Laaa ye ke za....mmg Selayang sekarang black area...