CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Baby Luqman Breastfeeding

Friday, June 3, 2011

cuti yang tak berapa nak cuti....

assalamualaikum.....


tajuk entri yg x berape bagus...aku mule masuk mengajor leaps cuti bersalin pada timing yg x berapa nak bagus huhu....23 mei..bdk2 mule menduduki exam....kertas sc aku lak PPD letak pada hari khamis 26 mei...so aku ader sehari je nak mark paper tuk year 6..yang mane mark yr 6 nie kene bg kat guru kelas dalam cuti...


dulu ms bujang, blh ler aku berhempas pulas mark paper dengan pantas nyer...skrg bend2 sume dah turun pangkat..coz my baby lg penting...


jd nyer..skrg aku mark paper ikut kelapangan ms..n time tido iris ler..jd lambat ler siap ...


klu dulu sume keje aku ler yg siap dulu...skrg aku ler yg paling akhir...tp masih ikut due date...


even skrg aku still kene ngajor class tambahan yr 6...tp diorg dah bg waktu tengah hari...so xde ler aku terkejo2 nak ke class 2 nanti...


0 comments: