CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Baby Luqman Breastfeeding

Thursday, October 9, 2014

Pelbagai cerita

Assalammualaikum.....
lama juga aku x mengupdate entri aku nie..Semenjak hamper lepas berpantang rasenye dah dekat 7 bulan lebih aku x bukak2  blog aku nie huhu.....mmg aku tersangat la busynye....

Aku selitkan la cerita pas habis pantang hari tu...naik je sekolah aku mmg x menang tangan rasenye dengan kerja2 yang begitu berlambak seperti tiada kesudahannye ......Lepas cerita UPSR yang direpeat, nazir nak datang penilaian tuk sk cluster, nak siapkan segala macam fail, laporan , cor -bussines aku mengajar dan entah ape2 lagi....

tapi dalam kesibukkan bagai nie mguruskan anak2 adalah keutaaman aku....Luqman sekarang dah pun mula makan so mmg kene spend masa memasak bubur dia selain kakak iris yang semakin macam kerenahnya.....

Ok la tuk entri nie aku simpulkan je dulu nanti aku masukkan satu2 entri tentang  cerita2 yang aku dah sebutkan nanti...K bye....sekian  ...wasalam......

0 comments: